غذاهای من درآوردی نی نی سایت: 19 تجربه خواندنی!
همه ما حداقل یک بار در زندگی، یه غذای من درآوردی درست کردیم! یا از سر اجبار و کمبود مواد اولیه، یا از سر خلاقیت و ماجراجویی. اما چه چیزی بهتر از به اشتراک گذاشتن این تجربیات؟ این شما و این هم خلاصه ای از 19 تجربه غذای من درآوردی از کاربران نی نی سایت:
- ✔️املت با چیپس و پنیر پیتزا: ترکیبی عجیب اما به نظر خوشمزه!
- ✔️ماکارونی با سس انار: یک طعم ملس و متفاوت برای عاشقان انار.
- ✔️کتلت عدس و سیب زمینی خام: جایگزینی برای کتلت گوشت، با طعمی گیاهی.
- ✔️کوفته تبریزی با لپه و بلغور: یک ورژن متفاوت و رژیمی از کوفته تبریزی.
- ✔️آش رشته با نودل: برای وقت هایی که رشته آشی تموم شده!
- ✔️پیتزا با نان لواش و سوسیس کوکتل: یک پیتزای سریع و آسان برای شام.
- ✔️خورشت قیمه با رب گوجه فرنگی و آبلیمو: طعمی ترش و متفاوت برای خورشت قیمه.
- ✔️دلمه برگ مو با برنج نیم دانه و سرکه: یک دلمه سریع و با طعم خانگی.
- ✔️قرمه سبزی با لوبیا چشم بلبلی: جایگزینی برای لوبیا قرمز در مواقع ضروری.
- ✔️میرزا قاسمی با بادمجان کبابی و گردو: یک میرزا قاسمی مقوی و متفاوت.
- ✔️عدسی با سیب زمینی شیرین: یک عدسی با طعم ملس و با ارزش غذایی بالا.
- ✔️املت قارچ با پودر سوخاری: یک املت ترد و خوشمزه با طعمی متفاوت.
- ✔️خوراک لوبیا چیتی با رب انار: یک خوراک لوبیا با طعم ملس و ترش.
- ✔️کوکو سبزی با جعفری خشک و تخم مرغ بیشتر: برای کوکویی که وا نره!
- ✔️آبگوشت با گوشت چرخ کرده و نخود لپه: یک آبگوشت سریع و آسان.
- ✔️ماست و خیار با نعنا خشک و پودر سیر: یک ماست و خیار خوشمزه و با عطر قوی.
- ✔️سالاد الویه با کالباس و خیارشور خرد شده: یک الویه متفاوت و با طعم کالباس.
- ✔️شله زرد با زعفران و هل بیشتر: برای شله زردی که عطر و طعمش هوش از سر ببره!
- ✔️فرنی با آرد برنج و شیره انگور: یک فرنی مقوی و خوشمزه برای کودکان.

همیشه یه راهی برای درست کردن یه غذای خوشمزه هست، حتی اگه مواد اولیه کمی داشته باشیم.
امیدوارم از این لیست ایده گرفته باشید و غذاهای من درآوردی جدیدی رو امتحان کنید!
منتظر نظرات و تجربیات شما هم هستیم!
تجربه های عجیب و غریب در مورد غذای من درآوردی (خلاصه ای از نی نی سایت)
1. ترکیب ماست و خیار با پودر کاکائو
یکی از کاربران نی نی سایت تعریف میکرد که از سر کنجکاوی ماست و خیار را با پودر کاکائو مخلوط کرده و فکر میکرده طعم جالبی پیدا میکند. نتیجه اما فاجعهبار بوده و مجبور شده کل مخلوط را دور بریزد. طعم تلخ کاکائو با ترشی ماست و عطر خیار ترکیب بسیار نامطبوعی ایجاد کرده بود. این کاربر توصیه میکرد که هیچوقت این ترکیب را امتحان نکنید!حتی تصور کردنش هم چندشآوره!خلاصه که ریسک نکنید. به قول معروف، هر گردی گردو نیست!
2. پیتزا با طعم هندوانه
یکی دیگر از کاربران ادعا کرده بود که پیتزای هندوانهای درست کرده است. به این صورت که به جای سس گوجه فرنگی، از پوره هندوانه استفاده کرده و روی آن پنیر پیتزا و تاپینگ های معمول را گذاشته است. به گفته خودش، طعم پیتزا شیرین و شور شده بود و اصلا خوشایند نبود. پنیر پیتزا با هندوانه؟ چه شود!البته او اضافه کرد که شاید با هندوانه طالبی طعم بهتری داشته باشد، اما خودش دیگر امتحان نخواهد کرد. پیشنهاد میکنم شما هم سراغ این ترکیب نروید. همان پیتزای پپرونی خودمان را بچسبید!
3. املت با مربای آلبالو
کاربری از تجربه درست کردن املت با مربای آلبالو گفته بود. به این صورت که تخم مرغ را با کمی شیر و مربای آلبالو مخلوط کرده و سرخ کرده بود. به گفته خودش، طعم املت خیلی شیرین شده بود و برای صبحانه مناسب نبود. شاید به عنوان دسر بهتر باشد؟اما به نظر میرسد که کلا ترکیب جالبی نباشد. همان املت گوجه فرنگی و پیاز، همیشه جواب میدهد. امتحانش ضرر نداره ولی شاید پشیمون بشید!
4. خورشت قیمه با آب پرتقال
یک کاربر دیگر ادعا کرده بود که برای تنوع، به خورشت قیمه آب پرتقال اضافه کرده است. به گفته خودش، طعم خورشت ترش و شیرین شده بود و اصلا مزه خورشت قیمه واقعی را نداشت. این کاربر توصیه میکرد که هیچوقت این کار را نکنید و به همان دستور پخت اصلی خورشت قیمه وفادار بمانید. آب پرتقال و قیمه؟ چه ربطی دارند؟شاید برای قرمه سبزی جواب بده، اما برای قیمه نه!همان رب گوجه و لپه، اصالت قیمه را حفظ میکنند. پس ریسک نکنید و دستور اصلی رو دنبال کنید.
5. سالاد الویه با سس خردل
خانمی تعریف میکرد که برای اینکه سالاد الویهاش تندتر شود، به آن سس خردل اضافه کرده است. به گفته خودش، طعم سالاد خیلی تند و تلخ شده بود و هیچکس نتوانست آن را بخورد. این کاربر توصیه میکرد که اگر میخواهید سالاد الویه را تند کنید، به جای سس خردل از فلفل قرمز استفاده کنید. خردل برای الویه خیلی قویه!بهتره از فلفل استفاده کنید تا طعمش رو خراب نکنه. سس مایونز و سیب زمینی و خیارشور، ترکیب کلاسیک و بینظیریه!فقط کمی فلفل قرمز، همین!
6. ماکارونی با سس انار
کاربری از تجربه درست کردن ماکارونی با سس انار گفته بود. به این صورت که به جای سس گوجه فرنگی، از سس انار استفاده کرده بود. به گفته خودش، طعم ماکارونی خیلی ترش شده بود و اصلا خوشمزه نبود. سس انار برای ماکارونی؟ عجب ابداعی!بهتره برای فسنجون استفاده بشه!همان سس گوجه فرنگی و گوشت چرخ کرده، طعم واقعی ماکارونی رو میسازه. پس خلاقیت رو بذارید کنار و به سنت ها پایبند باشید.
7. سوپ جو با شیر کاکائو
یکی از کاربران نی نی سایت تعریف میکرد که به اشتباه به جای شیر معمولی، به سوپ جو شیر کاکائو اضافه کرده است. به گفته خودش، طعم سوپ خیلی شیرین و شکلاتی شده بود و اصلا قابل خوردن نبود. این کاربر توصیه میکرد که همیشه قبل از اضافه کردن هر چیزی به غذا، مطمئن شوید که درست است. شیر کاکائو و سوپ جو؟ ترکیب فاجعه!حتما قبلش خوب دقت کنید!همان شیر معمولی و سبزیجات، طعم لذیذی به سوپ جو میبخشند. پس حواستون رو جمع کنید!
8. کباب کوبیده با دارچین
یک کاربر دیگر ادعا کرده بود که برای اینکه کباب کوبیدهاش خوش عطرتر شود، به آن دارچین اضافه کرده است. به گفته خودش، طعم کباب خیلی عجیب و غریب شده بود و اصلا مزه کباب کوبیده واقعی را نداشت. این کاربر توصیه میکرد که هیچوقت این کار را نکنید و به همان ادویههای اصلی کباب کوبیده وفادار بمانید. دارچین برای کباب کوبیده؟ نه بابا!بهتره برای شله زرد استفاده بشه!همان پیاز و نمک و فلفل، راز خوشمزگی کباب کوبیدهاند. پس به سنتها احترام بگذارید!
9. عدس پلو با سس مایونز
خانمی تعریف میکرد که برای اینکه عدس پلویش چربتر شود، به آن سس مایونز اضافه کرده است. به گفته خودش، طعم عدس پلو خیلی چرب و سنگین شده بود و هیچکس نتوانست آن را بخورد. این کاربر توصیه میکرد که اگر میخواهید عدس پلو را چرب کنید، به جای سس مایونز از روغن حیوانی استفاده کنید. سس مایونز برای عدس پلو؟ اصلا!روغن حیوانی بهترین گزینه است. کشمش و خرما و گوشت چرخ کرده، عدس پلو رو بینظیر میکنند. فقط روغن حیوانی، والسلام!
10. آش رشته با آبلیمو
کاربری از تجربه درست کردن آش رشته با آبلیمو گفته بود. به این صورت که به جای کشک، از آبلیمو برای ترش کردن آش رشته استفاده کرده بود. به گفته خودش، طعم آش خیلی ترش شده بود و اصلا خوشمزه نبود. آبلیمو برای آش رشته؟ واقعا؟کشک بهترین گزینه است!سبزی آش و رشته و حبوبات، طعم اصیل آش رشته رو میسازند. فقط کشک، نه آبلیمو!
11. تخم مرغ نیمرو با عسل
یکی از کاربران نی نی سایت تعریف میکرد که برای اینکه تخم مرغ نیمرویش شیرین شود، به آن عسل اضافه کرده است. به گفته خودش، طعم تخم مرغ خیلی شیرین و چسبناک شده بود و اصلا قابل خوردن نبود. این کاربر توصیه میکرد که اگر میخواهید تخم مرغ شیرین بخورید، بهتر است آن را به صورت املت شیرین درست کنید. نیمرو با عسل؟ نه دیگه!همان نمک و فلفل کافیه!نیمرو باید شور باشه، نه شیرین!عسل رو بذارید برای چای و شیرینی!
12. قرمه سبزی با شکر
یک کاربر دیگر ادعا کرده بود که برای اینکه قرمه سبزیاش ملس شود، به آن شکر اضافه کرده است. به گفته خودش، طعم قرمه سبزی خیلی شیرین شده بود و اصلا مزه قرمه سبزی واقعی را نداشت. این کاربر توصیه میکرد که هیچوقت این کار را نکنید و به همان ترشی تمر هندی و لیمو عمانی وفادار بمانید. شکر برای قرمه سبزی؟ اصلا خوب نیست!لیمو عمانی و تمر هندی، بهترین طعم دهنده هستند!لوبیا و سبزی قرمه، اصل ماجرا هستند!پس قرمه رو شیرین نکنید!
13. کله پاچه با آب آناناس
خانمی تعریف میکرد که برای اینکه کله پاچهاش طعم جدیدی بگیرد، به آن آب آناناس اضافه کرده است. به گفته خودش، طعم کله پاچه خیلی عجیب و غریب شده بود و هیچکس نتوانست آن را بخورد. این کاربر توصیه میکرد که به همان طعم سنتی کله پاچه وفادار باشید و سعی نکنید آن را با طعمهای عجیب و غریب ترکیب کنید. آب آناناس برای کله پاچه؟ شوخی میکنی؟همان آب و نمک و فلفل و سیر کافیه!کله پاچه باید کله پاچه باشه!آناناس رو برای آبمیوه بذارید!
14. کباب تابه ای با سس شکلات
کاربری از تجربه درست کردن کباب تابه ای با سس شکلات گفته بود. به این صورت که به جای سس گوجه فرنگی، از سس شکلات برای طعم دادن به کباب تابه ای استفاده کرده بود. به گفته خودش، طعم کباب خیلی شیرین و عجیب شده بود و اصلا خوشمزه نبود. سس شکلات برای کباب تابه ای؟ یا خدا!سس گوجه فرنگی و پیاز، بهترین ترکیب برای کباب تابه ایه!کباب باید شور باشه، نه شیرین!شکلات رو برای کیک و شیرینی استفاده کنید!
15. آبگوشت با طعم توت فرنگی
یکی از کاربران نی نی سایت تعریف میکرد که برای اینکه آبگوشتش طعم میوه ای داشته باشد، به آن توت فرنگی اضافه کرده است. به گفته خودش، طعم آبگوشت خیلی عجیب و غریب شده بود و اصلا قابل خوردن نبود. این کاربر توصیه میکرد که هیچوقت این کار را نکنید و به همان طعم سنتی آبگوشت وفادار بمانید. آبگوشت با توت فرنگی؟ چه شود!بهتره برای مربا استفاده بشه!گوشت و نخود و لوبیا و سیب زمینی، مواد اصلی آبگوشت هستند!پس آبگوشت رو میوه ای نکنید!
16. پلو با شیره انگور
یک کاربر دیگر ادعا کرده بود که برای اینکه پلویش شیرین شود، به آن شیره انگور اضافه کرده است. به گفته خودش، طعم پلو خیلی شیرین شده بود و برای غذا اصلا مناسب نبود. این کاربر توصیه میکرد که اگر میخواهید پلو شیرین بخورید، بهتر است شله زرد درست کنید. شیره انگور برای پلو؟ مگه میشه؟بهتره برای صبحانه استفاده بشه!پلو باید با خورشت سرو بشه، نه با شیره!شله زرد یه چیز دیگهست!
17. ته چین مرغ با ترشی لیته
خانمی تعریف میکرد که برای اینکه ته چین مرغش ترش شود، به آن ترشی لیته اضافه کرده است. به گفته خودش، طعم ته چین خیلی ترش و تند شده بود و هیچکس نتوانست آن را بخورد. این کاربر توصیه میکرد که اگر میخواهید ته چین را ترش کنید، به جای ترشی لیته از زرشک استفاده کنید. ترشی لیته برای ته چین؟ نه، ممنون!زرشک بهترین گزینه است!برنج و زعفران و مرغ، راز خوشمزگی ته چین هستند!پس ته چین رو با ترشی خراب نکنید!
18. آش جو با سس فرانسوی
کاربری از تجربه درست کردن آش جو با سس فرانسوی گفته بود. به این صورت که به جای کشک، از سس فرانسوی برای طعم دادن به آش جو استفاده کرده بود. به گفته خودش، طعم آش خیلی چرب و عجیب شده بود و اصلا خوشمزه نبود. سس فرانسوی برای آش جو؟ اصلا جور در نمیاد!کشک بهترین انتخابه!سبزی آش و جو و حبوبات، آش رو خوشمزه می کنه. سس فرانسوی رو برای سالاد استفاده کنید!
19. کباب برگ با پودر لیمو عمانی
یکی از کاربران نی نی سایت تعریف میکرد که برای اینکه کباب برگش ترش شود، به آن پودر لیمو عمانی اضافه کرده است. به گفته خودش، طعم کباب خیلی تلخ شده بود و اصلا قابل خوردن نبود. این کاربر توصیه میکرد که برای ترش کردن کباب برگ از آبلیمو استفاده کنید و پودر لیمو عمانی را برای خورشتها بگذارید. پودر لیمو عمانی برای کباب برگ؟ اشتباه محضه!آبلیمو بهترین گزینه است!گوشت و پیاز، اصل کباب برگ هستند!پس کباب رو تلخ نکنید!






