نی‌ نی سایت

تجربیات آشپزی نی نی سایتی‌ها: ۱۹ نکته خاص برای کدبانوها!




تجربیات آشپزی نی نی سایتی‌ها: ۱۹ نکته کلیدی برای کدبانوها!

همه ما در آشپزخانه گاهی با چالش‌هایی روبرو می‌شویم. از ته گرفتن غذا گرفته تا طعم نامطلوب و یا بافت نهایی ناامید کننده. خوشبختانه، اینترنت پر از راهکار است، مخصوصا فروم‌های آنلاین! در این پست، ۱۹ تجربه طلایی را از دل نی نی سایت، یکی از محبوب‌ترین فروم‌های مادران و زنان ایرانی، جمع آوری کرده‌ایم تا آشپزی را برای شما آسان‌تر و لذت‌بخش‌تر کنیم.

این نکات حاصل تجربیات واقعی کاربران این سایت است و می‌تواند برای خانم‌های خانه‌دار، دانشجویان و هر کسی که به آشپزی علاقه دارد، مفید باشد. با ما همراه باشید:

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • ✔️

    ۱. راز پخت یک برنج عالی:

    برای داشتن برنجی قد کشیده و دون دون، قبل از پخت، حداقل یک ساعت در آب نمک خیس کنید.
  • ✔️

    ۲. جلوگیری از سر رفتن شیر:

    یک قاشق چوبی را به صورت افقی روی دهانه قابلمه قرار دهید.
  • ✔️

    ۳. رفع شوری غذا:

    یک سیب زمینی پوست کنده را داخل غذا بیندازید تا نمک اضافی را جذب کند.
  • ✔️

    ۴. طعم‌دار کردن مرغ:

    قبل از پخت، مرغ را در مخلوط ماست، زعفران و پیاز رنده شده بخوابانید.
  • ✔️

    ۵. جلوگیری از ته گرفتن خورشت:

    از شعله پخش کن استفاده کنید و حرارت را ملایم نگه دارید.
  • ✔️

    ۶. راز خوشمزگی کتلت:

    به مایه کتلت کمی پودر سوخاری و سبزیجات معطر اضافه کنید.
  • ✔️

    ۷. نرم شدن گوشت سفت:

    قبل از پخت، گوشت را با کیوی رنده شده ماساژ دهید.
  • ✔️

    ۸. از بین بردن بوی کلم:

    هنگام پخت کلم، یک تکه نان خشک داخل قابلمه بیندازید.
  • ✔️

    ۹. جلوگیری از کپک زدن مربا:

    هنگام جوشاندن مربا، یک قاشق چایخوری آبلیمو اضافه کنید.
  • ✔️

    ۱۰. براق شدن ژله:

    برای داشتن ژله‌ای شفاف و براق، به آن کمی پودر ژلاتین اضافه کنید.
  • ✔️

    ۱۱. جلوگیری از چسبیدن ماکارونی:

    بعد از آبکش کردن ماکارونی، آن را با آب سرد بشویید.
  • ✔️

    ۱۲. راز پخت یک ته چین طلایی:

    کف قابلمه را با روغن و زعفران فراوان چرب کنید.
  • ✔️

    ۱۳. از بین بردن بوی بد یخچال:

    یک کاسه جوش شیرین داخل یخچال قرار دهید.
  • ✔️

    ۱۴. تازه نگه داشتن سبزیجات:

    سبزیجات را در کیسه پلاستیکی در بسته و در یخچال نگهداری کنید.
  • ✔️

    ۱۵. جلوگیری از سیاه شدن بادمجان:

    قبل از سرخ کردن، بادمجان‌ها را در آب نمک بخوابانید.
  • ✔️

    ۱۶. نرم شدن بافت کیک:

    به خمیر کیک کمی سرکه یا آبلیمو اضافه کنید.
  • ✔️

    ۱۷. جلوگیری از ترک خوردن تخم مرغ آب پز:

    قبل از پخت، به آب کمی نمک اضافه کنید.
  • ✔️

    ۱۸. سریعتر رسیدن موز:

    موز را داخل یک کیسه کاغذی به همراه یک سیب قرار دهید.
  • ✔️

    ۱۹. طعم بهتر نیمرو:

    قبل از شکستن تخم مرغ، کمی کره در تابه آب کنید.

با به کارگیری این نکات ساده، می‌توانید غذاهای خوشمزه‌تر و باکیفیت‌تری تهیه کنید و در وقت و هزینه خود صرفه‌جویی کنید.

منتظر نظرات و تجربیات شما هستیم! اگر شما هم نکته‌ای دارید که می‌خواهید با دیگران به اشتراک بگذارید، در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید.





خلاصه تجربیات آشپزی از نی نی سایت (19 مورد)

خلاصه تجربیات آشپزی از نی نی سایت (19 مورد)

1. فوت و فن پخت یک قورمه سبزی جا افتاده

راز اصلی قورمه سبزی خوشمزه، تفت دادن سبزی با حرارت ملایم و صبر و حوصله است. سبزی باید خوب سرخ بشه ولی نسوزه. لوبیا چیتی رو از شب قبل خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید تا نفخش گرفته بشه. گوشت قورمه سبزی بهتره که با استخوان باشه و ریز خرد بشه. لیمو عمانی رو سوراخ کنید و یه ساعت قبل از اضافه کردن به خورشت، تو آب گرم خیس کنید تا تلخیش گرفته بشه. برای عطر و طعم بهتر، میتونید یه قاشق رب انار هم به خورشت اضافه کنید. در آخر پخت، یه تیکه یخ بندازین تو خورشت، روغن میندازه!یادتون نره نمک و فلفلش رو اندازه کنین.

2. رمز و راز پخت یک ته چین خوشمزه

برای ته چین قالبی، بهتره از برنج نیم دانه استفاده کنید. ماست ته چین باید پرچرب و غلیظ باشه. زعفران دم کرده فراوون، راز خوشرنگ و خوش عطر شدن ته چینه. زرده تخم مرغ باعث میشه ته چین سفت و قالبی بشه. برای طعم بهتر، میتونید از گلاب و هل هم استفاده کنید. کف قابلمه رو خوب چرب کنید و ته چین رو با دقت توش بریزید. روی ته چین رو با فویل بپوشونید و چند تا سوراخ روش ایجاد کنید تا بخار خارج بشه.

3. ترفندهای پخت یک عدس پلوی مجلسی

عدس رو جداگانه بپزید و آبکش کنید تا رنگ برنج رو تیره نکنه. گوشت چرخ کرده رو با پیاز داغ و ادویه خوب تفت بدید. کشمش و خرما رو هم جداگانه تفت بدید تا نرم و خوشمزه بشن. موقع دم کردن برنج، لابه لای برنج و عدس، گوشت چرخ کرده، کشمش و خرما بریزید. برای عطر و طعم بهتر، میتونید از دارچین و زیره هم استفاده کنید. موقع سرو، عدس پلو رو با پیاز داغ و کشمش و خرما تزیین کنید. بعضی ها به عدس پلو گردو هم اضافه میکنن.

4. نکاتی برای پخت یک کیک اسفنجی عالی

تخم مرغ ها و کره رو نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسن. آرد و بیکینگ پودر رو سه بار الک کنید. سفیده تخم مرغ رو جداگانه بزنید تا پف کنه و از ظرف نریزه. زرده تخم مرغ رو با شکر و وانیل خوب بزنید تا کرم رنگ بشه. آرد رو به آرامی به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید. سفیده تخم مرغ رو به آرامی به مواد اضافه کنید و دورانی مخلوط کنید. قالب رو چرب و آردپاشی کنید و مواد رو داخلش بریزید.

5. طرز تهیه یک آش رشته خوشمزه و جا افتاده

حبوبات رو از شب قبل خیس کنید. پیاز داغ فراوون، راز خوشمزه شدن آش رشته است. سبزی آش رو تازه تهیه کنید و خوب خرد کنید. کشک رو قبل از اضافه کردن به آش، با آب رقیق کنید. رشته آش رو در آخر اضافه کنید تا وا نره. آش رو مرتب هم بزنید تا ته نگیره. آش رو با پیاز داغ، نعنا داغ و کشک تزیین کنید.

6. نکات مهم برای پخت یک خورش قیمه نذری

گوشت قیمه باید ریز خرد بشه. لپه رو جداگانه بپزید و آبکش کنید تا رنگ خورش رو تیره نکنه. پیاز داغ فراوون، طعم خورش رو عالی میکنه. رب رو خوب تفت بدید تا رنگش باز بشه. چوب دارچین و هل، عطر و طعم بی نظیری به خورش میده. در آخر پخت، یه قاشق گلاب به خورش اضافه کنید. سیب زمینی سرخ کرده رو موقع سرو روی خورش بریزید.

7. روش های مختلف برای پخت مرغ مجلسی

مرغ رو با پیاز، سیر و ادویه مزه دار کنید. مرغ رو سرخ کنید تا طلایی بشه. میتونید مرغ رو توی فر، داخل قابلمه یا روی گاز بپزید. برای طعم بهتر، میتونید از زعفران، آبلیمو، رب انار یا سس استفاده کنید. بعضی ها به مرغ آلو و قیسی هم اضافه میکنن. سس مرغ رو با کمی آرد ذرت غلیظ کنید. مرغ رو با سیب زمینی سرخ کرده و سبزیجات تزیین کنید.

نوشته های مشابه

8. فوت و فن پخت یک ماکارونی خوشمزه

ماکارونی رو بعد از پخت آبکش کنید و با آب سرد بشویید. گوشت چرخ کرده رو با پیاز داغ و ادویه خوب تفت بدید. میتونید به سس ماکارونی قارچ، فلفل دلمه ای یا ذرت هم اضافه کنید. کف قابلمه رو سیب زمینی یا نون بذارید تا ته دیگ خوشمزه ای داشته باشید. موقع دم کردن ماکارونی، لابه لای اون سس گوشت و پنیر پیتزا بریزید. برای عطر و طعم بهتر، میتونید از آویشن و ریحان خشک هم استفاده کنید. به سس ماکارونی کمی سس کچاپ اضافه کنید.

9. طرز تهیه یک میرزا قاسمی خوشمزه و دودی

بادمجان ها رو روی زغال یا شعله گاز کباب کنید تا پوستشون بسوزه. بادمجان ها رو پوست بگیرید و ساطوری کنید. سیر رو رنده کنید و با روغن تفت بدید. گوجه فرنگی ها رو رنده کنید و به سیر اضافه کنید. بادمجان های ساطوری شده رو به مواد اضافه کنید و تفت بدید. تخم مرغ ها رو بشکنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا بپزه. میرزا قاسمی رو با نون و سیر ترشی سرو کنید.

10. نکاتی برای پخت یک آبگوشت لذیذ

گوشت آبگوشت باید با استخوان باشه. حبوبات رو از شب قبل خیس کنید. پیاز رو درسته داخل آبگوشت بندازید. گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی به آبگوشت اضافه کنید. ادویه آبگوشت شامل زردچوبه، فلفل سیاه و دارچینه. در آخر پخت، سیب زمینی رو به آبگوشت اضافه کنید. آبگوشت رو با نون سنگک، ترشی و سبزی خوردن سرو کنید.

11. طرز تهیه یک حلیم گندم خوشمزه

گندم رو از شب قبل خیس کنید. گوشت حلیم باید با استخوان باشه. گندم و گوشت رو با هم بپزید تا خوب له بشن. گوشت رو از استخوان جدا کنید و ریش ریش کنید. گندم پخته شده رو با گوشت ریش ریش شده مخلوط کنید و با گوشتکوب برقی یا دستی خوب بکوبید تا کشدار بشه. حلیم رو با شکر، دارچین و روغن حیوانی سرو کنید. مقدار شکر حلیم سلیقه ای هست.

12. فوت و فن پخت یک کباب کوبیده آبدار

گوشت کباب کوبیده باید مخلوطی از گوشت گوسفندی و گوساله باشه. پیاز رو رنده کنید و آبش رو بگیرید. گوشت، پیاز و ادویه رو خوب ورز بدید. گوشت رو به سیخ بکشید. کباب ها رو روی ذغال یا داخل فر بپزید. برای اینکه کباب ها آبدار باشن، میتونید از دنبه چرخ کرده هم استفاده کنید. در حین پخت کباب ها را با کره یا روغن چرب کنید.

13. طرز تهیه یک سوپ جو خوشمزه و مقوی

جو رو از شب قبل خیس کنید. پیاز رو خرد کنید و تفت بدید. مرغ یا گوشت رو به پیاز اضافه کنید و تفت بدید. جو رو به مواد اضافه کنید و آب بریزید و اجازه بدید تا بپزه. هویج، سیب زمینی و سبزیجات رو خرد کنید و به سوپ اضافه کنید. در آخر پخت، آبلیمو و جعفری خرد شده به سوپ اضافه کنید. میتونید به سوپ خامه هم اضافه کنید.

14. نکات کلیدی برای پخت یک کله پاچه خوشمزه

کله پاچه رو خوب تمیز کنید. کله پاچه رو با پیاز، سیر، زردچوبه و فلفل بپزید. بعد از پخت، آب کله پاچه رو صاف کنید و جدا سرو کنید. کله پاچه رو با نون، آبلیمو و نارنج سرو کنید. برای از بین بردن بوی زهم کله پاچه، میتونید از برگ بو هم استفاده کنید. بعضی ها به کله پاچه نخود هم اضافه میکنن. مراقب باشید که کله پاچه خیلی زیاد نپزه تا وا نره.

15. راز و رمز پخت یک باقالی پلو با گوشت

باقالی ها را پوست بگیرید. گوشت را با پیاز و ادویه تفت دهید و بپزید. برنج را آبکش کنید. موقع دم کردن برنج، لایه لایه برنج، باقالی و شوید بریزید. گوشت پخته شده را روی باقالی پلو قرار دهید. برای عطر و طعم بهتر، میتونید از زعفران هم استفاده کنید. باقالی پلو را با ماست و سالاد شیرازی سرو کنید.

16. چگونه یک دلمه برگ مو خوشمزه بپزیم؟

برگ موها را در آب جوش نرم کنید. برنج، گوشت چرخ کرده، لپه، سبزیجات و ادویه ها را مخلوط کنید. از مواد داخل برگ موها بگذارید و بپیچید. دلمه ها را در قابلمه بچینید. روی دلمه ها آب و روغن بریزید و بپزید. برای طعم بهتر، میتونید از آبغوره یا آبلیمو هم استفاده کنید. دلمه ها را با ماست سرو کنید.

17. طرز تهیه یک املت گوجه فرنگی خوشمزه

پیاز را خرد کنید و تفت دهید. گوجه فرنگی ها را رنده کنید و به پیاز اضافه کنید. تخم مرغ ها را بشکنید و به مواد اضافه کنید. نمک، فلفل و زردچوبه به املت اضافه کنید. املت را بپزید و با نان سرو کنید. بعضی ها به املت فلفل دلمه ای هم اضافه میکنند. میتونید املت را با پنیر پیتزا هم سرو کنید.

18. نکات طلایی برای پخت یک آش جو پرملات

جو پرک را از قبل خیس کنید. پیاز داغ و نعنا داغ فراوان تهیه کنید. قلم گاو یا آب گوشت به آش اضافه کنید تا مقوی شود. کشک ساییده شده را به آش اضافه کنید. قبل از سرو، آش را با پیاز داغ، نعنا داغ و کشک تزیین کنید.

19. فوت وفن یک خورشت فسنجان اصیل شمالی

گردو را آسیاب کنید تا روغن پس بدهد. پیاز را رنده کنید و تفت دهید. گردوی آسیاب شده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. رب انار را اضافه کنید و تفت دهید. مرغ یا گوشت را به مواد اضافه کنید و بپزید. برای شیرین تر شدن فسنجان می‌توانید کمی شکر اضافه کنید. خورشت فسنجان را با برنج سرو کنید.

نمایش بیشتر

یک دیدگاه

  1. حالا که همه این نکته های خوب رو گفتین، من هم یه چیزایی بگم که تو سال های آشپزیم یاد گرفتم. موقع سرخ کردن بادمجون آب نمک که میریزین، یه تیکه چوب خشک هم بندازین تو روغن تا بوی بادمجون کمتر اذیت کنه. دلیلش رو نمی دونم ولی واقعا کار می کنه. تو آش پختن هم یادمه مادربزرگم همیشه میگفت اگه ته آش سوزوندی، سریع یه پیاز پوست کنده بنداز روش تا بوی سوختگی رو بگیره… هنوزم گاهی امتحان می کنم جواب می ده. مرغ رو هم من اکثرا با مخلوط آبلیمو و سیر کوبیده و یه ذره زنجبیل مزه دار می کنم؛ یه جورایی مزه کباب بهش می ده. یکی دو بار هم اومده برنج رو زود ابکش کردم و شفته شد، اون موقع نصف استکان آب سرد می ریختم تو قابلمه دوباره میذاشتم دم کنه درست می شد. یه وقتایی هم که فراموش می کنم قبلش نمک بزنم، موقع دم کشیدن نمک آبکی حل می کنم می پاشم روش بد نیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا